Hold

Baby-steps hold

Overvejer du eller din mødregruppe at gå til sansemotorik med jeres babyer?

Al undervisning foregår lige nu ONLINE og med stor succes! Som noget nyt har vi indført online undervisning hvor i kan være med, ved tilmelding af forløb får man yderligere adgang til en lukket fb gruppe med flere ugentlige uploads af undervisningssessioner, det betyder for dig, at hvis du misser en undervisning, kan du logge ind i gruppen og se den lige når det passer dig. Derudover har vi efter hver undervisning barsels cafe, hvor det er muligt at snakke med ligesindede, få en hygge sludder og stille spørgsmål til mig og de andre mødre, om barnets sansemotoriske udvikling og trivsel.

Du kan se en oversigt over holdtyper med direkte link til holdstarter.

Så kan i booke jer ind på et hold lige her! Der undervises i skønne omgivelser på Sluseholmen på Etta Cameronsvej med udsigt over kanalen og med skønne lyse omgivelser, med højt til loftet og babyerne i centrum.

Stimulastik for grupper

Babymassage

Med udgangspunkt i ergoterapien og kranio-sakral-terapien, underviser jeg i babymassage for forældre. Vi kommer rundt om hele barnets krop, og skaber sensorisk stimuli gennem lækre dybe tryk og strøg på babyernes kroppe. Babyer elsker massage, og med simple lette metoder kan du/I skabe nærvær og samvær gennem babymassage.

Babymassage afholdes hver tirsdag kl. 15.00-15.40 og du kan være med for 65 kr. du finder dit næste hold i oversigten her

Stimulastik

Stimulastik er et ergoterapeutisk sansemotorisk udviklingskoncept for babyer. I stimulastikken arbejder vi med stimuli af barnets sansesystem. Vi laver sjove motoriske lege, synger små sange, danser og hygger. Stimulastik hold kan både være som forløb, eller som et enkelt tilbud for at finde inspiration til nye lege med babyerne.

Holdstart

d. 9/3 kl. 10 babyer 5-8 mdr

d.9/3 kl. 12.30 babyer 2-4 mdr

BabyWorkout

Træning efter fødslen kan være svært at få tiden til. Jeg tilbyder små hold for mødregrupper der føler sig klar til at lave en god, let træning sammen med deres babyer. Når babyerne er omkring de 3 måneder kan vi nemlig nemt tage dem med i træningen. Babyer kan være perfekte kettlebells. Ved at inddrage barnet så er vi med til at styrke deres sansemotoriske udvikling. vi tilpasser naturligvis et træningsforløb til lige netop jeres gruppe, og individuelle behov.

Holdstart

d. 11/3 kl. 11.30 4 ugers forløb

Babysvømning

Jeg underviser i babysvømning hos www.gravidivand.dk som har hold på Sankt Elisabeths Hospital på Amager. Gravidivand er ejet af jordemoder Sasha Orheim som også har www.barselsrummet.dk hvor hun er privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Priser

Ved en gruppe på minimum 5 deltagere:

4 * 45minutters undervisning (on site)620 kr/deltager
8* 45 minutters undervisning (on site)1195 kr/deltager
Drop in hold online65 kr/deltager pr. gang
4 Ugers hold online245 kr/pr. deltager

Handelsbetingelser