Hold

Baby-steps hold

Overvejer du eller din mødregruppe at gå til sansemotorik med jeres babyer?

Så kan i booke jer ind på et hold lige her! Der undervises i skønne omgivelser på Sluseholmen på Etta Cameronsvej med udsigt over kanalen og med skønne lyse omgivelser, med højt til loftet og babyerne i centrum.

Stimulastik for grupper

Babymassage

Med udgangspunkt i ergoterapien og kranio-sakral-terapien, underviser jeg i babymassage for forældre. Vi kommer rundt om hele barnets krop, og skaber sensorisk stimuli gennem lækre dybe tryk og strøg på babyernes kroppe. Babyer elsker massage, og med simple lette metoder kan du/I skabe nærvær og samvær gennem babymassage.

Stimulastik

Stimulastik er et ergoterapeutisk sansemotorisk udviklingskoncept for babyer. I stimulastikken arbejder vi med stimuli af barnets sansesystem. Vi laver sjove motoriske lege, synger små sange, danser og hygger. Stimulastik hold kan både være som forløb, eller som et enkelt tilbud for at finde inspiration til nye lege med babyerne.

BabyWorkout

Træning efter fødslen kan være svært at få tiden til. Jeg tilbyder små hold for mødregrupper der føler sig klar til at lave en god, let træning sammen med deres babyer. Når babyerne er omkring de 3 måneder kan vi nemlig nemt tage dem med i træningen. Babyer kan være perfekte kettlebells. Ved at inddrage barnet så er vi med til at styrke deres sansemotoriske udvikling. vi tilpasser naturligvis et træningsforløb til lige netop jeres gruppe, og individuelle behov.

Babysvømning

Jeg underviser i babysvømning hos www.gravidivand.dk som har hold på Sankt Elisabeths Hospital på Amager. Gravidivand er ejet af jordemoder Sasha Orheim som også har www.barselsrummet.dk hvor hun er privatpraktiserende jordemoder og ammevejleder.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Priser

Ved en gruppe på minimum 5 deltagere:

4 * 45minutters undervisning620 kr/deltager
8* 45 minutters undervisning1195 kr/deltager

Handelsbetingelser