fbpx

Mødre fortjener en stærk krop og Sind

Mor/barn træning med fokus på den sunde krop. Din krop har netop præsteret det smukkeste og vildeste, det har lavet og født et menneske – dit lille menneske.

Min tilgang til træning

At komme i gang med fysisk aktivitet efter en fødsel kan være hårdt, og det kan være skønt
Jeg anbefaler at man finder et hold med særlig fokus på din krop, og undgår trænere uden erfaring med efterfødselskroppen.

Bækkenbund

Efter fødslen/kejsersnitet vil du ofte opleve en tyngdefornemmelse ved fysisk aktivitet, og det er vigtig at få skabt et solidt fundament igen. Jeg tror på skånsom men “hård” træning. Det skal ikke være effektivt, det skal være holdbart.

Delte mavemuskler

En graviditet medfører en del kropslige forandringer, herunder de famøse delte mavemuskler. På mine hold går vi tilbage til kernen, og arbejder ud fra kroppen naturlige fysiologiske udvikling. 

Mental sundhed

Når vi bruger kroppen stimuleres vores kropslige sanser, og vores hjerne fodres og mættes af sansindtryk. Bevægelse og træning beroliger nervesystemet, og hjælper dig i balance, så dit nervesystem er det bedst mulige for dit barn at sam-regulere ud fra

Samling og styrke

Alle øvelser laves langsomt, for den langsomme bevægelse styrker balance, og de stabiliserende muskler, fremfor eksplosive bevægelser der giver store guns.

Henter datoer…
Efterfødselstræning, vestibulær sans

Priser
Holdforløb 4 uger

625 kr for et holdforløb

Er i en mødregrupper og laver i en samlet booking, eller ønsker i et privat forløb, får i 10% rabat pr. person

Kontakt mig for tilmelding som mødregruppe

Klippekort

Der findes to klippekort, et med 4 klip som svarer til et forløb og koster 625 kr.

og så er der et klippekort med 10 klip, som koster 1345 kr.

Personligt forløb

4545 kr for 10 ugers personligt træningsforløb

  • Vi starter med et uforpligtende møde om dig og dine behov inden vi starter et forløb op
  • Vi træner sammen 1 * ugentligt, planlagt som det passer dig bedst
  • Fri adgang til Mommy work out drop in hold
  • Du får et træningsprogram til hjemmebrug

Det praktiske

Start efter dit 8 ugers tjek og/eller når du kan gå en tur med barnevognen på 45 minutter eller mere, uden at opleve tyngdefornemmelse. Det gør jeg fordi jeg tror på at, lige så godt bevægelse er for kroppen, lige så vigtig er restituering efter graviditet og fødsel.

Funktionel træning

Der trænes som udgangspunkt efter funktionel trænings teknikker, hvor egen kropsvægt er det bærende element. Der vil også introduceres enkelte vægt øvelser. Jeg tror på at du får de bedste resultater med din træning når vi starter med fundamentet, og bygger kroppen op om de stabiliserende muskler.

Skånsom men hård

Kan træning være skånsom og hård på een gang?

Når man træner skånsomt men hårdt, gøres det gennem veltilrettelagte øvelser, der tager hensyn til din efterfødselskrop, bækkenbund, delte mavemuskler og kroppensbehov for at genfinde sit originale tyngdepunkt.

Det er gøres gennem langsomme men mange gentagelser, fokus på kontrollen hele vejen gennem udførelsen af øvelsen, så de stabiliserende muskler får tid til at mobilisere led.

Neurologiske forandringer

Jeg er sanse og hjerne nørd, jeg elsker at dykke ned i nervesystemer og hjælpe jer til at finde balancen.

Under graviditeten ændres dit tyngdepunkt, og derigennem dine bevægemønstre for at modstå tyngdekraftens træk. Det har kæmpe betydning for din hjerne, for den arbejder på højtryk for at bearbejde og sende de rigtige outputs afsted til kroppen. 

Oplevede du ekstra træthed i graviditeten er det OGSÅ fordi din hjerne har været på overarbejde for at bearbejde de nye inputs som kroppen sender hjernen.

Det skal vi også tage hensyn til når kroppen pludselig fra en dag til den anden, ikke længere har et tyngdeforskydningspunkt midt på maven.

“Baby steps barselstræning er ikke ‘bare’ træning hvor det handler om at pumpe musklerne og tabe sig. Vi var to barslende veninder der tog afsted to gange om ugen. I vores forløb, har vi oplevet opmærksomhed og fokus på individuelle problemstillinger. Ann Helene lytter og tager hånd om og støtter med gode råd og øvelser. Der er en god team spirit på hendes hold og alene det at alle kan være med, gør det aldeles afslappet og sjovt.

Det er træning der kan mærkes både i krop og sjæl. Og så er det utroligt børnevenligt, med plads til vågne børn, sovende børn, ammende børn mm”

Lærke & Victoria