fbpx

Oplever du, at din underskønne baby nægter at sove, medmindre h’n får lov at være på dig?

Så er du ikke alene! for man kan hurtigt føle sig alene med dette i en verden af Emmaljunga barnevogne og City Elite Kombivogne. Mange børn vil helst sove på sin mor, og det er naturligt nok. For hvor er der aller mest trygt? hvor dufter der aller bedst? Det er der på mors brystkasse.

Floke var et af de børn der nægtede at være i sin barnevogn. De fleste dage havde jeg bare barnevognen med for show, for Floke nægtede kategorisk at ligge i den. medmindre han var dybt inde i sin søvn når han blev lagt, og ikke vågnede af forflytningen fra bæresele til barnevogn.

je porte mon bebe
hoodie carrier, je porte mon bebe

Vi startede med at have Floke i strækviklen for at have ham tæt på kroppen. Floke var 5 uger for tidligt født, og hverken jeg eller Floke var helt klar til at have ham langt fra min krop endnu. Her vænnede vi os hurtigt til at han sad og hyggede sig, jeg kunne amme ham, bevæge mig rundt, lave kaffe (<3) og bage boller til mødregruppen med ham siddende tæt og trygt.

Jeg var glad for viklen, utroligt meget, men jeg havde en fornemmelse af at han gled ned, og det var ikke helt nemt, hurtigt at få ham ind og ud af viklen. Så jeg begyndte at kigge efter et alternativ, som ikke var en stor bøvlet bæresele. Her stødte jeg på Hoodie Carrieren, og busted, så faldt jeg utrolig meget for den især fordi jeg syntes den var sej! Jeg satte mig ned og undersøgte for og imod:

For:

  • Den var sej!
  • Den var ergonomisk
  • Billigere end ergo baby
  • Je Porte mon Bebe (fransk mærke) betyder “jeg bærer min baby”
  • Den er lavet som en hybrid mellem en sweatshirt og en vikle.

imod:

Basically så forelskede jeg med med det samme jeg så den online!

Beklager rodet, men som nævnt, så blev vi taget med bukserne nede, og måtte i hast indrette en pusleplads i vores lejlighed

Bæreselen var blød, den passede til min stil, den var ikke bare en bæresele, men der var tænkt over detaljerne. Floke sidder stadig perfekt i den, nu hvor han er næste 1,5 år. jeg bruger den hver uge, og er den primære måde som Floke bliver transporteret på, når vi skal til Jylland med bus eller tog.

Ved at have ham i bæresele, kunne jeg opfylde et af hans aller vigtigste behov som baby. Jeg kunne give ham nærhed, tryghed og han kunne mærke min kærlighed. Jeg er kæmpe fortaler for at have sin baby så tæt på sig som man kan. Når barnet sidder på dig, og du bevæger dig rundt, så mærker barnet bevægelserne, og udover at have vuggende effekt, så er det med til at stimulere barnets vestibulærsans (balance). Nogle studier viser at ved at bære sit barn meget, så får de bevægelse ind fra tidlig alder, hvilket er med til at øge deres motoriske evner, og giver dem et forspring når de skal lære at gå.

hyggetid på barsel

Jeg elsker min bæresele!

husk at tjekke mine videoer om babysvømning ud og følg os på instagram og facebook <3!

Categories:

Comments are closed