fbpx
Ann Helene Kristensen, Ergoterapeut.

Hej jeg hedder Ann Helene!

Jeg er den glade ejer af Baby-steps.dk, privat er jeg mor til Floke og kæreste med Jimmy, begge to vigtige for mig og mit virke, og man kan ikke undgå at støde på dem på mine kanaler, da de ofte hjælper mig med at formidle mine budskaber.

Uddannelse

Jeg er autoriseret ergoterapeut, og blev færdig uddannet i 2017. Siden da har jeg haft fast arbejde i DGI byen som teamleder for baby og børne hold. Jeg er passioneret for at skabe muligheder for børn og familier, og har særligt fokus på barnets sansemotoriske udvikling.

På uddannelsen har jeg fået styrket min naturlige evne til at finde løsninger frem for begrænsninger. Jeg har lært hvordan meningsfulde aktiviteter er det der driver os alle, og hvordan man muliggør at alle kan leve et meningsfuldt liv.

Arbejde

Jeg arbejder ud fra modellen for menneskelig aktivitet og de psykologiske faktorer der ligger bag, herunder self-efficacy og handlekompetencer

I 2013 blev jeg uddannet Baby- og tumlingesvømmeinstruktør, og har arbejdet med dette lige siden. som ergoterapeut og babysvømmeinstruktør arbejder jeg primært ud fra barnets sansemotoriske formåen, og min undervisning er fokuseret på at børn og forældre sammen får den bedste oplevelse når de er i vandet.

Baby og tumlinge svømning handler om at skabe trygge rammer hvor børnene er trygge, og forældrene har tillid til både mig, vandet og deres egne evner i vandet. Ergoterapien kommer også til udtryk i de øvelser vi laver, da en stor del af øvelserne, tager udgangspunkt i barnets primære aktiviteter på land. Øvelserne vil altså være understøttende for udviklingen; rulle, krybe, kravle og gå.

Videreuddannelse

Efter endt uddannelse videreuddannede jeg mig til stimulastik instruktør. Stimulastik er en sammentrækning af gymnastik og stimuli. Her laver vi sjove lege med babyerne som stimulerer deres sanser og motorik.

Jeg er uddannet i Kranio-Sakral-Terapi for børn 0-2 år fra Dansk Akademi for Kropsterapi. Her har jeg gennemført 32 lektioners behandlingsteknikker. Disse teknikker bruger jeg i et samarbejde med min ergoterapifaglige viden om mundmotorik.

Babymassør ud fra ergoterapeutiske og kranio-sakral-terapeutiske teknikker. Underviser i babymassage for forældre og mørdregrupper.

Jeg laver videoer på youtube og så har jeg min podcast om ergoterapi og børn.