Stimulastik

4 ugers forløb 4-8 mdr

8 ugers forløb 2-4 mdr

Tumlinge stimulastik drop in

Du er velkommen til at kontakte mig hvis ikke du finder et hold for dig, jeg opretter løbende flere hold, som er efterspørgsel på dem 😀 du kan kontakte mig på mail kontakt@baby-steps.dk eller på mobil 21218929

Stimulastik® er et ergoterapeutisk og varemærkeregistreret koncept, som handler om stimulation og gymnastik for spædbørn, hvor børn, forældre og bevægelsesglæde er i fokus.

Konceptet er udviklet af ergoterapeuter, til 0-1-årige børn.
Stimulastik foregår på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn, og hvor ergoterapeuterne Ann Helene Kristensen og Maj-Brit Lykkegaard giver idéer til stimulation af barnet gennem leg.
Stimulastik består af:

• En række lege, som styrker barnets sansemotorik, og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. De kan nemt udføres hjemme for at understøtte og fremme barnets udvikling

• Ergoterapeutens viden om neurologi, udviklingspsykologi, sansning, adfærd, sprog og kontakt giver hende mulighed for at vejlede forældrene om barnets nuværende og næste udviklingszone og om hvilke aktiviteter, der vil være gode for det enkelte barn

• Mange forskellige ergoterapeutiske redskaber og teknikker til at stimulere de 3 basale sanser: balancesansen, muskel-ledsansen og berøringssansen.

I Stimulastik benytter Ann Helene sin ergoterapeutiske viden til at træne og stimulere børn med normal udvikling i deres nuværende og næste udviklingszone.
Hun benytter sin viden om sansebearbejdning, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at stimulere og motivere barnet og give det glæde ved at være aktivt. Desuden benytter Ann Helene sin ergoterapeutiske viden om såvel sundhedsfremme som omgivelsernes betydning, til at vejlede forældrene i, hvordan de udnytter dagligdags aktiviteter til at stimulere barnet.

Tilmeld dig dit næste hold lige her!