Tegn-til-Tale

For babyer på 6-12 mdr. og deres mor eller far

Vil du gerne lære Tegn-til-Tale med din baby er dette hold en sjov måde at lære tegn på gennem sang og musik. Sanglege er med til at fastholde din babys opmærksomhed og gør det nemt for jer begge at lære Tegn-til-Tale.

Giv jeres baby den bedste start
Det første år med jeres baby er den vigtigste. Det er der den største udvikling sker og der I har bedst mulighed for at præge barnets senere udvikling. Med Tegn-til-Tale stimulerer I barnets kognitive udvikling og giver det bedre forudsætninger for at lære at læse og skrive senere i livet.

Lær at kommunikere med jeres barn før det kan tale
Børn udvikler deres motorik før de udvikler deres talesprog. Når barnet er omkring 8-9 måneder, er det motorisk klar til at kunne bruge Tegn til at gøre sig forståelig. Når barnet føler sig forstået højnes dets selvværd og I undgår en masse konflikter.

Hvad er Tegn-til-Tale?
Tegn-til-Tale er fagter der altid bruges sammen med det talte sprog. Børn har ofte svært ved at tolke hvad der er vigtigt i en sætning, når de kun hører en masse ord. Med Tegn-til-Tale understøtter man det vigtige i en sætning og gør det dermed lettere for barnet at forstå hvad forældrene siger. Når tegn bruges sammen med ord, stimuleres den sproglige udvikling.

Hvordan foregår det?
Undervisningen foregår på små hold med max. 7 babyer og én voksen pr. barn. Det er Tegn-til-Tale der er omdrejningspunktet i undervisningen og vi vil synge sange, der handler om ting og begivenheder fra din babys hverdag; spisetid, bleskift, bad, sovetid, leg, dyr osv. Der vil være rekvisitter, billeder og instrumenter som bruges i sanglegene.

Tilmeld dig Tegn-til_tale lige her!