fbpx

BIBS Hagesmæk Blush

109,95 kr.

Varenummer (SKU): BI15 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vil du undgå alt for meget mad på tøjet?

Har du prøvet denne flotte og funktionelle hagesmæk fra BIBS?

Vi undgår ikke at vores børn vil grise med maden de første år de spiser. Både fordi det at spise er virkelig svært, og noget som skal læres, men også fordi det at spise er virkelig sjovt og skal sanses. Men med den her fine hagesmæk er der nu lidt mere af maden der undgår at komme på tøj og gulv.

Hagesmækken dækker fint brystet og bliver hængende stabilt der hvor man har brug for den. Samtidig har den en lille spild skål, hvor maden kan lande i, så du undgår at maden fortsætter helt ned på gulvet, det er smart.

Hagesmækken er endda nem lige at gøre ren! Efter måltiddet tømmer du blot hagesmækken for tabt mad og giver den en tur med en fugtig klud, eller en tur under vandhanen og vupti så er den klar igen.

Fokus på komfort og funktionalitet

Hagesmækken er lavet af et nøjeudvalgt materiale for at sikre den komfort som vores mindste fortjener. Selvom den er blød og lækker er den også robust og hårdfør og kan holde til mange måltider i familien. Materialet er modstandsdygtige overfor både olie og fedt, og du vil ikke opleve smukke mosaikker af tomatsovs der bliver siddende.

Rigtig smart er det endda at du kan vaske den i opvaskeren sammen med resten af måltidets service, så den er lækker og klar igen til næste måltid.

Hagesmækken er formet efter barnet, det betyder at der er tænkt over bevægeligheden for dit barn når hagesmækken er i brug. Hagesmækken er dråbeformet, således at den er smallere i stykket henover bryst og giver armene god bevægefrihed, men dejligt bred henover maven så den kan gribe alt der falder til jorden.

Det miljøvenlige valg

Hagesmækken er lavet i 100% fødevaregodkendt TPU – et miljøvenligt materiale med den perfekte fleksibilitet og slidstyrke til en hagesmæk. Den er selvfølgelig 100% BPA-fri og 100% genanvendelig. At arbejde bæredygtigt og ansvarligt har altid været vigtigt for BIBS, og vores brandløfte er at blive grønnere i alt, hvad vi gør. Vores børn vil arve Jorden, og vi vil aktivt sikre den for de kommende generationer.

Designet og produceret i Danmark

Vores Dinner Bib er designet i et klassisk retro-look med et nordisk twist i smukke farver. Flere farver vil blive tilføjet løbende! Den er både designet og produceret i vores egen produktion i Danmark og vil blive solgt globalt.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg

Du kunne også være interesseret i...