fbpx

Lær’ at bære dit barn workshop d. 4.9.2021

DKK 325,00

Beskrivelse

fra kl. 10-12.15 byder Baby-steps indenfor til bære workshop med Line fra slyngevejleder.dk

Dette foredrag er for alle med interesse for og lyst til babybæring.

Er Du gravid og ønsker at lære om mulighederne for at bære dit kommende barn?
Bærer Du allerede din baby og ønsker at blive klogere på forskellige bæreredskaber, god bære-ergonomi samt sikkerhed?
Ønsker Du at udvide din brug af bæreredskaber til eksempelvis at amme/give flaske, mens dit barn sidder i bæreredskabet?

Til foredraget vil vi vil tale om hvordan babybæring kan støtte op om barnets sunde udvikling og gode tilknytning, samt hvilke fordele det at bære, i øvrigt har for moderen og omsorgspersoner i øvrigt.

Vi vil tale om sikker babybæring; god ergonomi for både barn og bærer samt sikkerhed i bæreredskabet.

Vi vil gennemgå sikker anvendelse af forskellige typer bæreredskaber; herunder strækvikle, fastvikle, ringslynge, bæresele og mei tai.

Der vil være forskellige bæreredskaber til rådighed at røre ved og eventuelt prøve med enten eget barn og/eller en demo-dukke.

Har Du selv et bæreredskab, så tag det med! Er Du i tvivl om hvorvidt Du anvender det mest optimalt for dig og din baby, så ser vi på det sammen.

Der vil være mulighed for at booke en opfølgende slynge/bære-vejledning i et specifikt bæreredskab efter kurset.

Line Andersen er certificeret slynge og bærevejleder med yderligere certificering i “feeding & carrying” – altså amning/flaske i bæreredskab.

Line har hjemmesiden www.slyngevejleder.dk hvor der bl.a. er fri adgang til forskellige bære-demonstrationsvideoer således I til alle tider har mulighed for at gense hvordan det nu lige var hun satte baby i et specifikt bæreredskab eller bandt en vikle.