fbpx

WORKshop om Babybæring

Er du i tvivl om hvilket bæreredskab du skal investere i?

Synes du også at det er en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer redskaber, eller har du allerede et redskab, men synes du ikke at enten du eller baby helt fungerer med valget?

Så kan Line hjælpe dig

D.  23.9.2021 kl. 10-12.30 afholder Line fra www.slyngevejleder.dk en workshop i hvordan man kommer godt i gang med at vikle og rygbære!

Forestil dig at have favnen fri, samtidig med at Du tilbyder dit lille barn nærhed og kropskontakt.På workshop i rygbæring lærer Du at binde din baby eller dit mindre barn, på din ryg med en fastvikle.

Ved rygbæring flyttes barnets vægt om på bærers ryg og tyngdepunktet højere op på bærers krop, end ved frontbæring. Langt de fleste oplever det som aflastende at bære på ryggen frem for maven, i takt med at deres barn bliver tungere.

Når vores små babyer vokser begynder de naturligvis også at “fylde mere” foran bærer, og det kan synes at blive besværligt at ordne visse praktiske gøremål med sit barn båret på maven. Her er rygbæring en fantastisk mulighed for fortsat at nyde bærestunder, samtidig med eksempelvis madlavning. LDet er også en kendt udfordring at baby når en alder hvor verden bliver så spændende at han/hun begynder at vride sig rundt i frontbindingen, for at få alle synsindtryk med. Her vil rygbæring tilbyde barnet langt mere udsyn i bevægelsesretningen og til siderne.

Vil Du gerne bære dit barn på ryggen?

Workshop i rygbæring er for dig der ønsker at lære at binde din baby, eller dit mindre barn, på ryggen i en fastvikle.

Baby kan bæres på ryggen så snart Du og baby har lyst til det og finder det behageligt. I princippet fra fødslen.Dog anbefales det, hvis Du er nybegynder, at vente til baby har hovedkontrol.Dit barn kan bæres på ryggen så længe som Du og det ønsker. Både i forhold til varigheden på den enkelte bærestund, samt i forhold til barnets alder.

Alle er velkomne. Der kræves ikke nogen forudsætninger af dig for at Du kan deltage på workshoppen, dog vil det være lettere for dem der allerede har erfaring med at vikle på maven.

Der vil være låne vikler og vægtede dukker til rådighed. Man er naturligvis også velkommen til at anvende sin egen vikle og til at vikle sit eget barn.

Begrænset antal deltagere.

Line har hjemmesiden www.slyngevejleder.dk hvor der bl.a. er fri adgang til forskellige bære-demonstrationsvideoer således I til alle tider har mulighed for at gense hvordan det nu lige var hun satte baby i et specifikt bæreredskab eller bandt en vikle.